Kancelaria Ultimatum Opinie

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 174
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
krystyna
link | zgłoś
2017-10-17
*.6.46.*
Witam Serdecznie, muszę podzielić się tym przeżyciem,ponieważ pierwszy raz spotkałam się się z takim chamskim zachowaniem się pracownika tej firmy.Muszę powiedzieć, że w pierwszej kolejności zapoznałam się z opiniami ludzi a pożniej wysłałam dokumenty.Nie chcę całej sytuacji opisywać, ale pierwszy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2017-09-15
*.10.67.*
firma beznadziejna trzymajcie się z daleka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2017-08-21
*:79f3:7688:*
Wysłałam zapytanie i firma zgodziła się przyjąć sprawę. Przesłałam dokumenty mailowo a następnie na prośbę pocztą. Po 2 tygodniach odesłano dokumenty a jak dzwoniłam rzucono słuchawką bez wyjaśnień - podobno kwota się nie zgadzała ale nie wiem dlaczego gdyż odmówiono wyjaśnień. Dla mnie firma NIE JE [rozwiń/zwiń]
brak
słaby kontakt, brak wyjaśnień, odrzucanie połączeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ina
link | zgłoś
2017-08-17
*.24.45.*
Niestety, mam złe doświadczenie z tą kancelarią. Kiedy moja ciotka nie zdecydowała się na współpracę z nimi, nawet oryginału wyroku z klauzulą wykonalności nie odesłali. Dobrze, że nic nie wpłaciła, bo też pewnie by straciła.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2017-08-10
*.11.244.*
straszą BIK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdn
link | zgłoś
2017-08-10
*.0.45.*
Witam! Poszukuję osób które mają problem z kancelarią i chcą odzyskać swoje pieniądze. Proszę o kontakt: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdn
link | zgłoś
2017-08-10
*.0.45.*
Witam! Poszukuję osób które mają problem z kancelarią i chcą odzyskać swoje pieniądze. Proszę o kontakt: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdn
link | zgłoś
2017-08-10
*.0.45.*
Witam! Poszukuję osób które mają problem z kancelarią i chcą odzyskać swoje pieniądze. Proszę o kontakt: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZOSTAŁEM PRZEZ ULTIMATUM PO PROSTU OLANY!!!
link | zgłoś
2017-08-09
*:9815:6da1:*
No cóż jestem kolejną osobą która nabrała się na pozytywne komentarze o Ultimatum na tym portalu. Jest tak jak piszą inni. Po wpłacie koniec kontaktu. Zero informacji o sprawie.
Olewka klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ana
link | zgłoś
2017-08-02
*.226.51.*
Mam wrażenie, że negatywne,prawdziwe opinie są w jakiś dziwny sposób wykasowywane, a te pozytywne wpisywane w sposób wyraźnie sztuczny(przez kogo?...). Staram się myśleć pozytywnie, ale niestety coraz trudniej jest mi wierzyć w skuteczność tej kancelarii. Jestem już bardzo rozczarowana...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kancelaria Ultimatum Opinie