Ibaby.pl Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 36
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.ibaby.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2021-08-24
*.173.33.*
Nie polecam tego sprzedawcy, po otrzymaniu produktu okazało się że jest wadliwy oraz nosił ślady użytkowania gdzie miał być nowy, po reklamacji produktu brak kontaktu ze sprzedającym oraz brak zwrotu gotówki.
Brak
Produkt zepsuty, używany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
basia
link | zgłoś
2021-07-22
*.36.120.*
Bardzo dobry kontakt z klientem, szybka wysyłka Polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czesław
link | zgłoś
2021-06-25
*:795a:3ee7:*
Oszuści. Nie zwracają pieniędzy! Towar nie został wysłany. Pomimo rezygnacji z zamówienia pieniądze nie zostały zwrócone.
Nie zwracają pieniędzy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czesław
link | zgłoś
2021-06-25
*:795a:3ee7:*
Zwykli oszuści. Towar nie został wysłany. Pomimo rezygnacji z zamówienia pieniądze nie zostały zwrócone.
Nie oddają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-06-24
*:2b92:f568:*
Brak towaru po wpłacie! Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu gotówki za nieotrzymany basen. Kontakt ze sklepem jest totalna porażka, nie odbierają telefonu ani nie odpowiadają na wiadomości. Jedyny kontakt ze sklepem był 3 dni po zamówieniu gdzie sprzedający zapewniał mnie , ze przesyłka zosta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-06-16
*.36.96.*
Dość szybka wysyłka, kontakt ze sprzedawcą dobry
wysyłka szybka
nie posiada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xyz
link | zgłoś
2021-03-23
*.36.96.*
Polecam
szybka wysyłka dobra jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były klient
link | zgłoś
2021-01-21
*.217.48.*
Zabawki zamówione na Mikołaja półtora tygodnia wcześniej, zostały wysłane po 6tym grudnia po trzeciej interwencji telefonicznej. Obsługa: 1. mężczyzna - chamski i nie kompetentny, wszyscy winni tylko nie on - kontakt dwukrotny; kobieta - dzięki niej paczka w ogóle została wysłana - kontakt jednorazo [rozwiń/zwiń]
brak
nieterminowość, lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-11-10
*.36.116.*
Paczuszka zamówiona w późnym wieczorem, prośba o szybką wysyłkę, ponieważ bardzo potrzebna, gdyż miałam urodziny syna i totalnie zapomniałam w tym wszystkim kupić prezentu, obsługa na najwyższym poziomie, paczka spakowana tak że nie było żadnych uszkodzeń i oczywiście ekspresowa wysyłka. Jak najbard [rozwiń/zwiń]
Szybko i sprawnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz13
link | zgłoś
2020-11-10
*.36.116.*
Paczka zamówiona w czwartek była u Mnie już w piątek rano. Bardzo miła i pomocna obsługa Klienta ,doradzono Mi który produkt będzie lepszy dla Syna. Na pewno wrócę nie raz.
Brak jakichkolwiek zastrzeżeń ,szybko ,tanio, obsługa kompetentna
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Ibaby.pl Opinie