Opinie o Ibaby.pl

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.ibaby.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
justyfar
link | zgłoś
2021-01-13
*.190.168.*
Nie polecam tej firmy dlugo czekałam na przesyłkę z zabawkami. Po upomnieniu się otrzymałam przesyłkę niekompletną. Na maile nikt nie odpowiadał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-11-10
*.36.116.*
Paczuszka zamówiona w późnym wieczorem, prośba o szybką wysyłkę, ponieważ bardzo potrzebna, gdyż miałam urodziny syna i totalnie zapomniałam w tym wszystkim kupić prezentu, obsługa na najwyższym poziomie, paczka spakowana tak że nie było żadnych uszkodzeń i oczywiście ekspresowa wysyłka. Jak najbard [rozwiń/zwiń]
Szybko i sprawnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz13
link | zgłoś
2020-11-10
*.36.116.*
Paczka zamówiona w czwartek była u Mnie już w piątek rano. Bardzo miła i pomocna obsługa Klienta ,doradzono Mi który produkt będzie lepszy dla Syna. Na pewno wrócę nie raz.
Brak jakichkolwiek zastrzeżeń ,szybko ,tanio, obsługa kompetentna
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bujak
link | zgłoś
2020-07-29
*.205.86.*
polecam serdecznie wszystkim. Duży asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-07-08
*.205.86.*
Wszystko ok
ok
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ola
link | zgłoś
2020-07-01
*.173.41.*
Polecam wszystko szybko i sprawnie
Tanio szybka dostaw do domu
Nie mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudynka
link | zgłoś
2020-06-17
*:67:2ba:*
Firma rzetelna i na wielki plus. Po wszystkich komentarza troche bałam się zakupów ale byłam mile zaskoczona obsługa sklepu jak i szybka wysyłka. Jak najbardziej polecam sprzedającego i dziwi mmnie ze tak dużo osób pisze źle mimo iż kontakt jest naprawdę dobry
Szybka wysyłka, dobra obsługa klienta , jakość zabawek bardzo dobra
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-06-10
*.254.152.*
Paczka przyszła szybko co było sporym zaskoczeniem jak dla Mnie zwłaszcza,że wcześniej przeczytałam opinie i Moje obawy były dość spore Jednak firma jak najbardziej wywiązała się z terminu dostawy kontakt telefoniczny dobry. Jeżeli chodzi o mnie to polecam i nie raz tu wróce
Wszystko ok
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Client25
link | zgłoś
2020-06-09
*.205.136.*
Bardzo polecam ,szybka i sprawna wysyłka. Kontakt telefoniczny bardzo dobry ,Pani na obsłudze bardzo pomocna. Na pewno zrobię tu jeszcze niejedne zakupy. Polecam
tanio ,szybko ,dobry kontakt ,niskie ceny
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kk
link | zgłoś
2020-06-09
*.205.136.*
Szybka realizacja zamówienia, bezproblemowy kontakt ze sprzedającym, telefoniczny jak i mailowy, nie rozumiem oburzenia niektórych osób, gdyż nie mam żadnych zastrzeżeń do sprzedającego. Oby więcej takich sprzedawców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?