http://www.sklep-elektryczny-24.pl/ Opinie

3.3 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 38
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklep-elektryczny-24.
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zymek
link | zgłoś
2021-07-07
*.191.103.*
Kupiłem dławik za ponad 1 tysiąc złotych. Wystraszyłem się opiniami i wysłałem maila z prośbą o kontakt. Odpowiedź była następnego dnia. Towar otrzymałem w terminie podanym przez sklep. Nie mam zastrzeżeń do obsługi. W moim przypadku wszystko było w porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-07-27
*.173.153.*
Jeden już wyszedł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2019-05-31
*:7f87:6625:*
Dziękuję za udaną transakcję towar dotarł zgodnie z zamówieniem ,proszę się nie martwić , nie wiem z dlaczego takie komentaże polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lento
link | zgłoś
2019-04-05
*.157.12.*
Dostałem paczkę w końcu od tego krętacza. Dzwoniłem codziennie, aż chyba się poddał i wysłał. Co prawda przesyłka na 204zł, ale drogą nie chodzi. Walczcie dalej z tym gościem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pado
link | zgłoś
2019-02-23
*.147.37.*
Zamowiłem w tym sklepie i po dwóch tygodniach towar doszedł.Oczywiście zamowilem i dopiero po paru dniach przeczytałem opinie i juz sie martwilem ze towaru i kasy nie bede widzial. pierwsza paczka przyszła prosto z hurtowni TIM co mnie zdziwiło, natomiast druga prosto od pana Damiana i tam jakis a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-02-12
*.147.81.*
Pan oszukuje, ponad 2 Mc dzwonię a on nie kojarzy sprawy. Zgłoszone na policję.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Depesz
link | zgłoś
2019-01-31
*.147.33.*
Kupiłem trzy krążki przewodu 3x1,5 4x1,5 3x2,5 Kwota bagatela 500 ponad Gość nie odbiera telefonów pieniądze ma już na koncie... Towar (?) Wysłany (?) Nie wysłany (?) Czekam do jutra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pasek
link | zgłoś
2019-01-15
*.173.225.*
Gosc nadal sprzedaje poprzez olx, zastanawialem sie nad zakupem kabli ale po przeczytaniu opinii raczej odpuszcze...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria
link | zgłoś
2018-10-14
*.146.235.*
czy ktos cos wie lub sie orientuje?moja sprawa zgloszona w czerwcu na policje zostala przekazana do prokuratury do katowic, folaczyla do pozewu zbiorowego, nie moge w to uwierzyc ze on dalej sprzedaje....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pol22rr
link | zgłoś
2018-07-30
*:13fb:b05b:*
Panie i Panowie, wszyscy oszukani, jest nadzieja. Dzisiaj (po ponad miesiącu) otrzymałem zamówiony towar. Oczywiście sprawę zgłosiłem na prokuraturę i otrzymałem wezwanie na przesłuchanie a Pan ze sklepu wezwanie na wyjaśnienia. Po 10 dniach od zgłoszenia towar dotarł więc oznacza to, że "BAT" zadzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

http://www.sklep-elektryczny-24.pl/ Opinie