hostE.pl Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Hosting

Strona internetowa:
www.hoste.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2022-07-08
*.4.119.*
Zdecydowanie polecam zaufać i skorzystać z usług hoste.pl Kolejny raz, tym razem delegowaliśmy domenę, muszę wyrazić podziw i profesjonalizm obsługi. Realizacja perfekcyjna, do samego końca uwolnienia się od przereklamowanej innej firmy, byliśmy prowadzeni jak za rękę przez proces delegacji domeny, [rozwiń/zwiń]
doskonały kontakt i precyzyjne szybkie działanie
brak, ma je konkurencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-03-17
*.136.18.*
Obiektywnie mogę napisać tylko jedno: jest to firma godna polecenia i świadcząca usługi na najwyższym europejskim poziomie. Troska o Klienta to najwyższe dobro i Oni to wiedzą. Byłabym nie w porządku gdybym nie wspomniała o p. Grzegorzu. To wspaniały człowiek i wizytówka HOSTE.pl. Jego pomoc, cierpl [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, troska o Klienta, wsparcie i uczciwość
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-11-06
*.173.17.*
Wspaniała obsługa, świetne ceny, fachowcy zawsze pod mailem, wszystko da się zrobić, dogadać, załatwić. Strony działają bez zarzutu i można ich podpinać na serwer wiele, w razie problemów zawsze ktoś się odzywa i załatwia sprawę do końca nawet jeśli zostały tylko trzy godziny do wygaśnięcia serwera [rozwiń/zwiń]
Świetna obsługa, ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert przemysławski
link | zgłoś
2021-10-26
*.47.173.*
Szybcy i profeska! szczególnie p. Grzegorz, który jest moim guru. Wiedza, pomoc, profesjonalizm. Serwer zadbane, zoptymalizowane i te ceny! Wziąłem Serwer Plus od razu na 3 lata. Z taką obsługą i z takim podejściem polecam z ręką na sercu.
profesjonalizm, ceny, pewność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzislaw
link | zgłoś
2021-08-30
*.189.140.*
Hoste.pl najbardziej zaskakuje szybkością obsługi klienta. Rozwiązują problemy nawet w soboty. Nawet w późnych godzinach wieczornych można korzystać z ich porad.
tanie usługi, obsługa klienta, szybkość transmisji danych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal Czarkowski
link | zgłoś
2021-06-10
*.204.17.*
Pelen profesjonalizm. Współpracowaliśmy przy dwoch tematach i poziom obslugi Klienta na poziomie niespotykanie dobrym w polsce. Porownal bym go do Obslugi chyba tylko Apple. Powaznie polecam wszystkim
Obsluga na najwyzszym poziomie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-19
*.95.207.*
Polecam! Szybka obsługa i pomoc techniczna od ręki!
Super kontakt, szybka obsługa, profesjonalizm
Koszt dodatkowych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2020-12-28
*.47.44.*
Rewelacyjna obsługa, szybko, sprawnie i w dobrej cenie, serwer i domena
kontakt z obslugą, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2020-10-20
*.156.136.*
Bardzo się cieszę, że polecono nam waszą firmę. Współpraca układa się dobrze od początku. Zawsze mogliśmy się dodzwonić, otrzymywaliśmy rzeczową odpowiedź na maila. Trzymamy kciuki i będziemy polecać. Ps: Pozdrawiamy Pana Grzegorza
Zaangażowanie, Obsługa, Ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-06-12
*.10.119.*
Obsługa na medal, poziom wykonanych prac migracji wliczonej w cenę rewelacyjny. Rozbudowana strona WWW, konta pocztowe, własna domena przeniesione bez przerw ! Bezbłędnie. Zdecydowanie rekomenduję. Zdobyte zaufanie podpowiada, że warto spróbować będzie także innych opcji w przyszłości.
szybkość i precyzja działania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Stypski
link | zgłoś
2020-03-26
*.179.149.*
Obsługa klienta 11/10. Wszystko załatwione sprawnie. Pomoc zarówno telefoniczna jak i mailowa skuteczna i miła. Nikt nie jest obrażony, że klient dzwoni z problemem, tylko jasno tłumaczą jak rozwiązać problem. To się ceni
OBSŁUGA KLIENTA
Mało czytelna strona hoste.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz K
link | zgłoś
2020-03-01
*.109.33.*
Powiem krótko, super obsługa, kompleksowo załatwione przeniesienie hostingu i domeny. Na tym etapie polecam Hoste.pl.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej Pawlik
link | zgłoś
2020-01-30
*:1976:d67c:*
Mam hosting w Hoste i jestem bardzo zadowolony. Obsługa klienta jest na bardzo wysokim poziomie i zawsze kiedy zgłaszam problemy otrzymuję szybką pomoc. Mogę szczerze polecić dalej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2020-01-13
*.91.51.*
Miałem kiedyś gdzie indziej, ale jakoś słabo to wyglądało. Przeniosłem się na hoste i teraz jest dużo lepiej. Bardzo dobry kontakt oraz natychmiastowe rady, jak ich potrzebuję, przy mojej nikłej wiedzy. Uczciwie zachęcam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bruta
link | zgłoś
2019-11-14
*.55.187.*
Czuję się zaopiekowana! Takiej obsługi ze świeczką szukać. Serwery i hosting nie są moją specjalnością, ale wytłumaczyli wszystko, doradzili, a administrator w przystępny i szybki sposób przeprowadził przeniesienie mojej strony i poczty na serwer Hoste BEZPŁATNIE!. Ceny niskie. Za to, jaką świadczą [rozwiń/zwiń]
administratorzy, szybkość, ceny, stabilność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-09-19
*.128.121.*
Serdecznie polecam! Dobry kontakt z obsługą, dobre ceny, jakość za rozsądne pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mokrak
link | zgłoś
2019-07-13
*.100.173.*
Przy tym co się dzieje na rynku hostingu obecnie, to jest taki jeden z ostatnich bastionów. Mieszanka świetnej obsługi technicznej i znakomitych cen (sprawdzcie sobie po roku wasze faktury od innych usługodawców, jak ładnie kilkaset procent ceny podnoszą - wiem, bo zaznałem). Dlaczego się rozpływam [rozwiń/zwiń]
ceny, wiedza techniczna, pomocni admini, wykonują dodatkowe usługi i zlecenia, szybkość odpowiedzi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek007
link | zgłoś
2019-01-15
*.6.244.*
Nie znam firmy hostingowej ktora ma lepszą obsluge klienta i wsparcie techniczne. Do tej pory korzystałem z 4-ech. Ich podejście od tylu lat jest niezmienne (pewnie liczba klientów wzrosła diametralnie a mimo to NIE przeobrazili sie w bezduszna firme zbijajaca pieniadze na podnoszeniu cen). Zawsze, [rozwiń/zwiń]
cena, swietne serwery w Polsce, obsluga klienta, fair play,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-04-20
*.173.159.*
Błyskawiczne działanie, znakomity kontakt, bezpłatna pomoc i porady. Jestem bardzo mile zaskoczony poziomem obsługi klienta w firmie Hoste.pl. No i ceny - bezkonkurencyjne.
Obsługa klienta, cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2018-04-03
*.134.143.*
Dobry hosting, jak trzeba to pomogą i ceny bardzo zachęcające.
cena, wsparcie techniczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Abilitory
link | zgłoś
2018-01-24
*:583:511b:*
Naprawdę polecam hosting. Jakość i prędkość obsługi - mistrzowska. Szukałem hostingu pocztowego z dużymi limitami do wysyłek e-maili (noreply) i znalazłem. Dodatkowo w pełni funkcjonalna obsługa DNSów. "Duża konkurencja" naprawdę siada...
Jakość, obsługa klienta, limity, cena.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LagoonFM
link | zgłoś
2017-10-04
*.28.208.*
Polecam hosting,jestem bardzo zadowolona, szybka pomoc, znalezienie i natychmiastowe usunięcie problemu, pełen profesjonalizm w obsłudze klienta, hosting na piątkę również pod względem ceny. Dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bodo35
link | zgłoś
2016-05-18
*.46.216.*
Rzetelni, solidni, bardzo (!!) szybkie odpowiedzi - pomocni. Przeniosłem do nich rok temu usługi bezboleśnie, bo o wszystko zadbali. polecam, bo widać, że dbają o klienta a hosting jest na wysokim poziomie.
admnistratorzy, szybki hosting, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remirez80
link | zgłoś
2016-01-17
*.231.42.*
Mam u nich kupione 4 domeny, nie ma żadnego problemu z odnawianie, które w dodatku jest bardzo tanie.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dżejkob
link | zgłoś
2014-12-25
*.30.89.*
Niezły hosting, w sumie nie ma się do czego przyczepić, tak samo jak za coś pochwalić. Po prostu dobry hosting z dobrą ceną.
wszystko w normie;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek Ostrowski
link | zgłoś
2014-12-09
*.154.231.*
HestE zapewnia mojej firmie profesjonalny hosting od wielu miesięcy, zawsze pierwszorzędny kontakt z administratorami, w prawdzie nie było jakichkolwiek przerw w działaniu serwerów jednak mogę być pewny, że gdyby coś takiego miało miejsce, to otrzymałbym od razu pomoc. Polecam
uczciwa firma pomocna klientom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2014-12-07
*.209.148.*
Mają bardzo fajny ghosting za 49 zł brutto za rok. Może nie jest tam za duoz transferu i miejsca ale na mój blog wystarczy. Polecam wszystkim, bo trudno znależć coś podobnego za taką cenę, może tylko linuxpl.com
hosting ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

hostE.pl Opinie