hostE.pl Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Hosting

Strona internetowa:
www.hoste.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michal Czarkowski
link | zgłoś
2021-06-10
*.204.17.*
Pelen profesjonalizm. Współpracowaliśmy przy dwoch tematach i poziom obslugi Klienta na poziomie niespotykanie dobrym w polsce. Porownal bym go do Obslugi chyba tylko Apple. Powaznie polecam wszystkim
Obsluga na najwyzszym poziomie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-19
*.95.207.*
Polecam! Szybka obsługa i pomoc techniczna od ręki!
Super kontakt, szybka obsługa, profesjonalizm
Koszt dodatkowych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2020-12-28
*.47.44.*
Rewelacyjna obsługa, szybko, sprawnie i w dobrej cenie, serwer i domena
kontakt z obslugą, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2020-10-20
*.156.136.*
Bardzo się cieszę, że polecono nam waszą firmę. Współpraca układa się dobrze od początku. Zawsze mogliśmy się dodzwonić, otrzymywaliśmy rzeczową odpowiedź na maila. Trzymamy kciuki i będziemy polecać. Ps: Pozdrawiamy Pana Grzegorza
Zaangażowanie, Obsługa, Ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-06-12
*.10.119.*
Obsługa na medal, poziom wykonanych prac migracji wliczonej w cenę rewelacyjny. Rozbudowana strona WWW, konta pocztowe, własna domena przeniesione bez przerw ! Bezbłędnie. Zdecydowanie rekomenduję. Zdobyte zaufanie podpowiada, że warto spróbować będzie także innych opcji w przyszłości.
szybkość i precyzja działania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Stypski
link | zgłoś
2020-03-26
*.179.149.*
Obsługa klienta 11/10. Wszystko załatwione sprawnie. Pomoc zarówno telefoniczna jak i mailowa skuteczna i miła. Nikt nie jest obrażony, że klient dzwoni z problemem, tylko jasno tłumaczą jak rozwiązać problem. To się ceni
OBSŁUGA KLIENTA
Mało czytelna strona hoste.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz K
link | zgłoś
2020-03-01
*.109.33.*
Powiem krótko, super obsługa, kompleksowo załatwione przeniesienie hostingu i domeny. Na tym etapie polecam Hoste.pl.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej Pawlik
link | zgłoś
2020-01-30
*:1976:d67c:*
Mam hosting w Hoste i jestem bardzo zadowolony. Obsługa klienta jest na bardzo wysokim poziomie i zawsze kiedy zgłaszam problemy otrzymuję szybką pomoc. Mogę szczerze polecić dalej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2020-01-13
*.91.51.*
Miałem kiedyś gdzie indziej, ale jakoś słabo to wyglądało. Przeniosłem się na hoste i teraz jest dużo lepiej. Bardzo dobry kontakt oraz natychmiastowe rady, jak ich potrzebuję, przy mojej nikłej wiedzy. Uczciwie zachęcam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bruta
link | zgłoś
2019-11-14
*.55.187.*
Czuję się zaopiekowana! Takiej obsługi ze świeczką szukać. Serwery i hosting nie są moją specjalnością, ale wytłumaczyli wszystko, doradzili, a administrator w przystępny i szybki sposób przeprowadził przeniesienie mojej strony i poczty na serwer Hoste BEZPŁATNIE!. Ceny niskie. Za to, jaką świadczą [rozwiń/zwiń]
administratorzy, szybkość, ceny, stabilność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

hostE.pl Opinie