Home.pl Opinie

3.0 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Hosting

Strona internetowa:
home.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2022-08-31
*.204.12.*
Popisałem umowę na współpracę w zakresie SEO, od początku współpracy co miesiąc wyświetlenia strony spadały, trwało to aż 4 miesiące i home.pl nie podjęło, żadnych działań, dopiero gdy po wysłaniu kilu maili dostałem łaskawie odpowiedź po kilku dniach zaproponowali rozwiązanie... . Nie tak powinno t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kp
link | zgłoś
2022-08-01
*.238.117.*
Konto pocztowe płatne, dożywotnie okazuje się fikcję. Obsługa niekompetentna, próbuje robić z klienta durnia. Dla mnie to oszuści
brak
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2022-07-11
*.238.162.*
UWAGA!!! Przestrzegam wszystkich przed ryzykiem zostanie klientem home pl Ta firma to wylęgarnia naciągaczy, jak tylko dasz się złapać na wędkę ich oferty to stajesz się frajerem z którego usiłują doić kasę. Podbijają koszty przymuszając do zakupu droższych usług, nie odpisują na pytania mailem po [rozwiń/zwiń]
BRAK
OPISANE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
edward
link | zgłoś
2022-07-04
*.225.159.*
Nie polecam ,brak wsparcia w przeniesieniu strony internetowej i poczty, w wyniku tego utraciłem dostęp do strony internetowej .Dobre może dla profesjonalistów, dla mnie laika, duże rozczarowanie. Dopiero kiedy zacząłem czytać inne opinie dotarło do mnie w jakim bagnie wylądowałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-06-13
*.0.146.*
Ceny mają astronomiczne, stały klient nie ma co liczyć na rabaty, twoje dane nie są chronione wydają je dowolnie jak chcą bez twojej wiedzy i zgody, strony ładują sie drastycznie wolno. Infolinia ma cię gdzieś, za sprawdzenie twojego zgłoszenia każą sobie słono płacić. Chwalą się wsparciem 24h jedna [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-03-17
*.234.233.*
Odradzam korzystanie z uslug SEO - pozycjonowania stron w wyszukiwarkach. Oprocz wpisow do darmowych stron i katalogow, zalozenia Google Moja Firma - ta firma nie robi nic. 1500 zl za cos takiego miesiecznie to kpina. Sami jestescie w stanie zrobic to za darmo poświęcając 3 godziny w miesiącu. Umowa [rozwiń/zwiń]
Brak
Wysoka cena, spamerski charakter wpisów do katalogów stron, umowa, obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ByKoV
link | zgłoś
2021-02-01
*.234.249.*
Home.pl - tragedia. Od 2 tygodni proszę o kod AUTHINFO. Napisali, że wysłali ale nie wysłali. Dodzwonić się do nich... delikatnie mówiąc ciężko. Z home jest wszystko ok dopóki nie trzeba coś ogarnąć...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIchał1983
link | zgłoś
2015-08-21
*.175.159.*
Kupuję w Home.pl domeny od wielu lat i przedłużam. Jeszcze nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. polecam
0 problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol28
link | zgłoś
2015-05-03
*.172.247.*
Współpracuję z nimi od 2009 roku. Mam mega tani hosting, bo dostałem zniżkę lojalnościową 30%. Strona funkcjonuje niezawodnie.
TANI I DOBRY HOSTING
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
funio
link | zgłoś
2014-12-21
*.254.129.*
bez zarzutu ale za te same pieniądze w firmie kieleckiej uti mam usługę na dwa lata.Pamiętajcie że można zmieniać usługodawcę bez ponoszenia dodatkowych kosztów.W momencie zmiany operatora firma HOME nie starała się mnie zatrzymac.
przez dwa lata nie było żadnych problemów ,choć dzisiaj wiem że mogło być taniej
można taniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman Matejko
link | zgłoś
2014-10-16
*.42.204.*
Korzystam z ich usług od trzech lat i jestem bardzo zadowolony. Jak dla mnie nie ma lepszej firmy. Mam u nich zarówno hosting jak i wykupioną domenę. Ceny są dla mnie bardzo atrakcyjne, a najważniejsze, że mam cały czas kontakt z biurem obsługi klienta. Polecam
niskie ceny usług, strona internetowa szybko się wczytuje,nie ma żadnych opóźnień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna_Bielsk
link | zgłoś
2014-09-24
*.42.218.*
Na bloa idealne rozwiązanie, własna domena to jednak podstawa, a nie jakies blogspoty i inne wordpressy. Jestem bardzo zadowolona, niskie ceny i super kontakt mailowy itelefoniczny
same plusy jak dla mnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość82
link | zgłoś
2014-04-08
*.89.164.*
Moim skromnym zdaniem najlepsza oferta hostingowa na rynku. Ceny może nie są rewelacyjne ale za jakość się płaci. Ja nie narzekam i internauci, którzy odwiedzają mój sklep internetowy również. Serwery wytrzymują duże natezenie ruchu i nigdy nie ma problemów ze stabilnościa. POLECAM!
stabine serwery, świetna oferta dla wymagających oraz firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pokochaj mnie
link | zgłoś
2014-04-06
*.115.110.*
Prowadzę firmę webmasterską i wszystkicm swoim klientom strony wrzucam na serwery home.pl wole zaplacic troche wiecej, ale miec pewnosc ze nigdy nie bedzie problemów ze stabilnoscia, a stronka ktoregos dnia przestanie działac. Oferujea wiele miozliwosci, zintegrowane kampanie adwords , skrzynki mail [rozwiń/zwiń]
stabilne serwery, wysoka jakosc uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Home.pl Opinie