Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 317
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agent EuCO
link | zgłoś
2018-05-21
*.22.172.*
Do gościa,który pyta o używanie auta z indywidualną rejestracją: firma prowadzi program motywacyjny, w którym za rzetelną obsługę Klientów i dobre wyniki, każdy agent MOŻE otrzymać samochód w leasingu, za który raty płaci firma. Te auta oznakowane są logiem EuCO i często mają rejestrację z napisem E [rozwiń/zwiń]
Rzetelność i uczciwość!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-05-20
*:b7f:d117:*
Jestem mega zadowolona z usług tej firmy. Załatwili moją sprawę pozytywnie i odzyskali moje odszkodowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LukaszW
link | zgłoś
2018-03-30
*.47.20.*
Odzyskali odszkodowanie więc jestem z nich zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
selena
link | zgłoś
2018-03-24
*.47.28.*
Bardzo profesjonalne podejście. Od momentu skontaktowania się z nimi telefonicznie do telefonu od agenta minęło może 24h. Umówiliśmy się, przekazałam dokumenty. Podpisałam umowę. W ciągu 6 miesięcy odzysali odszkodowanie. Naprawdę sporo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gf
link | zgłoś
2018-03-24
*.0.83.*
Nie polecam!!!! Prowizje maja bardzo wysoka. Wszystko hest ok do pierwszego odwolania. Pozniej sprawe maja gdzies. Namawiaja do podpisania ugody a nie ma nic gorszego niz ugoda. W razie gdyby cos sie stalo pozniej to nie ma szans na kolejne pieniadze. Lepiej wziac prawnika. Omijajcie EUCO i inne fir [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Maria
link | zgłoś
2018-02-21
*.254.165.*
Zdecydowanie POLECAM. Firma bardzo rzetelnie podeszła do mojej sprawy. Nie ma co jej zarzucić. Wszystko ok.
merytoryczni
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mike
link | zgłoś
2018-02-19
*.22.172.*
SĄ REWELACYJNIE SKUTECZNI!!!
kasa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jark
link | zgłoś
2018-02-06
*.232.27.*
POLECAM!!!! Załatwili blisko sześć razy więcej niż dawało PZU!!!!
Same zalety
Nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-01-29
*.22.172.*
Jestem pracownikiem EuCO i wiem jak pracuje się z Klientami. Wiem jakie mamy prowizje i jak wygląda obsługa. Wiem, że śrenie odszkodowania załatwiane przez nas są wyższe niż u konkurencji bo były robione niezależne badania, które tego dowiodły. Dlatego jestem pewien, że negatywne opinie poniżej to [rozwiń/zwiń]
Bardzo solidne i uczciwe traktowanie Klientów
zawsze się jakieś znajdą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał K.
link | zgłoś
2017-11-03
*.22.172.*
Pomogli mi uzyskać blisko trzy razy więcej niż wypłacił ubezpieczyciel za wypadek sprzed ośmiu lat. Gorąco polecam!
świetni fachowcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?