Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 319
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
IrenaM
link | zgłoś
2019-12-26
*:d2a:2bd0:*
Podoba mi się to, że się zajęli wszystkim tak kompleksowo. Nie wołali pieniędzy, żeby przeanalizować czy jest o co walczyć czy też nie. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam :)
miły agent, obsługa ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ruda
link | zgłoś
2019-12-24
*.60.138.*
Dla mnie ok. To co obiecali, to zrobili. Umowa zrozumiała, agent miły i kompetentny także spoko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-12-16
*.241.66.*
Jestem na tak - pieniądze dostałam szybko, wszystko załatwili za mnie. Jeśli miałabym skorzystać z ich usług ponownie - poszłabym w ciemno.
załatwiają wszystko za klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ROBERT K.
link | zgłoś
2019-11-29
*.184.85.*
POLECAM!Nie myślałem że mogę dostać dodatkowe pieniądze po wypadku a tu proszę. Znalazłem firmę na Facebooku . Zadzwoniłem z ciekawości i tak już wszystko z górki. Polecam! Warto!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izka
link | zgłoś
2019-11-28
*.178.97.*
Najlepsza firma jaką znam!Mi pomogła i mogę ją szczerze poleci.Sama to bym figę z makiem odzyskała.Ubezpieczyciel ciągle był na nie i nie, a ja już nie miałam siły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
kamyk
link | zgłoś
2019-11-28
*:79f3:cd55:*
Odzyskali moje pieniądze i to najważniejsze! Wczoraj była wpłata. Firma solidna. Warto skorzystać z takiej pomocy.
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adammo
link | zgłoś
2019-11-28
*.173.137.*
Z EUCO miałem okazję zetknąć się dwa razy,. W obu przypadkach zadziałali sprawnie. Obsługująca mnie osoba wykazała się dużą znajomoćią tematów, empatią, a przede wszystkim profesjonalizmem.Mogę spokojnie ich polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek12
link | zgłoś
2019-11-26
*.254.233.*
Euco jest moim zdaniem firmą godną polecenia. Mają sprawną obsługę, a konsultantom zależy na Twojej sprawie.
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-11-25
*.254.233.*
O firmie słyszałem wiele niepochlebnych opinii, ale warto pamiętać o tym, że jedna wpadka = 10 negatywnych opinii, a 10 sukcesów na koncie=1 pozytywna. Generalnie firma z doświadczeniem i wypracowanymi standardami, co widać już po pierwszym kontakcie. Warci polecenia.
Standardy i doświadczenie
słabe opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAROL
link | zgłoś
2019-11-14
*.241.66.*
DOWIEDZIAŁEM SIĘ O NICH OD ZNAJOMYCH. DŁUGO MYŚLAŁEM CZY DAĆ IM SWOJĄ SPRAWĘ, ALE NA SZCZĘŚCIE DAŁEM SIĘ NAMÓWIĆ. MEGA ZALETĄ JEST TO ŻE MAJĄ SWOICH AGENTÓW W CAŁYM KRAJU I MOGĄ WSZĘDZIE DOJECHAĆ. BARDZO UŁATWIA TO KONTAKT Z FIRMĄ. DZIĘKI TEMU TEŻ JEST MOŻLIWA ICH POMOC W POZYSKANIU DOKUMENTÓW. MOJ [rozwiń/zwiń]
POMOC, MOBILNOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?