Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3160
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Beata Pawlik
link | zgłoś
2020-03-20
*.0.42.*
Należę do grona stałych klientów portalu Business Management. Jestem zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam serdecznie!
Jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-03-20
*.69.177.*
Uwaga firma działa w następujący sposób: Telemarkieterka znajduje ofiarę, którą namawia do smsowego zaakceptowania otrzymania informacji o produkcie. Ofiara przegapia 14 dniowy termin odstąpienia od umowy i otrzymuje fakturę nie od księgowej lecz od starszego specjalisty ds windykacji mającego w zan [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-03-20
*.154.191.*
Bardzo dobrze, że jest opcja darmowego przetestowania sobie portalu i sprawdzenia zawartości i jakości, tym bardziej, że bezpłatnie.
Test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-03-19
*.69.177.*
Business Managment J.Mosiądz, T.Oliwa, D. Rząsa Spółka Jawna 31-406 Kraków, al. 29 Listopada 130, NIP: 6782548091, KRS 0000254412 Firma o takim nr nip i krs nie ma jej w białej księdze podatników vat sprawdźcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-03-19
*.146.183.*
Nie składałem zamówienia, nie rejestrowałem się i nie aktywowałem w reklamowanym portalu EGP.PL, nie korzystałem z usługi, nie zapoznawałem się z regulaminem przed ani po niefortunnej akceptacji sms - miały być materiały marketingowe. Wystawiano mi fakturę za cały rok z góry 1794,57 z terminem płatn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bartosz
link | zgłoś
2020-03-19
*.146.183.*
UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCI NIESTETY NACIĄGNELI MNIE NA TO .GÓWNO NIC NIE WARTE TE WSZYSTKIE OPINIE SĄ TO OPINIE ICH PRACOWNIKÓW.NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ . KANCIARZE I BANDA ZŁODZIEI .NIE MA MOŻLIWOŚCI ŻEBY ZREZYGNOWAĆ PRZED UPŁYWEM ROKU.PÓŹNIEJ JAK JUŻ NAWET CHCE SIĘ ZREZYGNOWAĆ TO T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina Malec
link | zgłoś
2020-03-19
*.255.6.*
Współpracuję z Business Management od jakiegoś czasu. Mogę zdecydowanie polecić ten serwis doradczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila Walasek
link | zgłoś
2020-03-19
*.93.212.*
Porady rzetelne, szkolenia z których skorzystaliśmy w firmie też godne polecenia. Oszczędność czasu i pieniędzy. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula J.
link | zgłoś
2020-03-19
*.131.125.*
Polecam wszystkim, bardzo ciekawy portal w przystępnej cenie.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-03-19
*.13.55.*
Zaglądam tu dość często, kilka razy korzystałam z porady prawnej. Nie zawiodłam się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?