Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3160
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
martyna
link | zgłoś
2020-03-25
*.255.6.*
Portal zawiera dużo ciekawych porad i artykułów. Serdecznie polecam Egpp.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2020-03-25
*.0.42.*
Polecam Egpp.pl Usługi na bardzo dobrym poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2020-03-24
*.164.135.*
Również otrzymałem swoją "szansę", zanim aktywowałem to trafiłem tutaj. Przecież jak czytam te opinie to od razu widać że to lipa. Nie w dzisiejszym świecie. Nawet jak ładnie zdania zbudowane.
brak zdania
brak zdania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek Grodzki
link | zgłoś
2020-03-24
*.96.166.*
Zawsze mogę liczyć na poradę i zawsze uzyskuję odpowiedź. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-03-24
*.154.235.*
Jestem obecnie na etapie testowania i wydaje się być bardzo ciekawy. Mam taką opinię jak inni użytkownicy, serwis bardzo dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krystyna Miłek
link | zgłoś
2020-03-23
*.78.0.*
Jestem zadowolona ze współpracy, ceny są przystępne, a jakość naprawdę wysoka.
Jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata Pacyńska
link | zgłoś
2020-03-23
*.112.157.*
Dobre, sprawdzone informacje. Naprawdę przydatny portal w prowadzeniu firmy.
Aktualna informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Urban
link | zgłoś
2020-03-23
*.18.77.*
Jestem bardzo zadowolony z współpracy z tą firmą, której usługi bardzo ułatwiają mi pracę do tego są bardzo przystępnej cenie.
Cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Kozioł
link | zgłoś
2020-03-23
*.210.59.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero rozpoczynających.
Jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ireneusz Dudek
link | zgłoś
2020-03-23
*.69.22.*
Bardzo profesjonalny portal, wszystko jest przejrzyste i czytelne, a przede wszystkim zawiera rzetelne informacje, portal godny polecenia!
Fachowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?