Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3375
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331][332][333][334][335][336][337][338]
KRZYSIEK
link | zgłoś
2020-04-23
*.221.156.*
UWAGA NA FIRMĘ - KRZAK - OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAK
BAGNO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emm
link | zgłoś
2020-04-23
*:15d7:a0b2:*
Jedyne co mogę polecić związanego z tą firmą to... unikanie jakiejkolwiek interakcji, działalność na granicy prawa, naciąganie klientów, specjalista od obsługi klienta, po 2 tyg. staje się specjalistą ds. windykacji etc. Odradzam.
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
golden
link | zgłoś
2020-04-23
*.154.70.*
Zastanawiam się skąd te pozytywne opinie ??? zapewne jakiś marketing szeptany, bo nie uwierzę że "firma" oszukująca i naciągająca potencjalnych klientów mieć jakieś pozytywne opinie. Proponuję obejrzeć program Polsatu interwencja gdzie w krótkim reportażu jest zawarta podstawowa działalność tej "fi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malik
link | zgłoś
2020-04-23
*:::*
Bardzo nieuczciwa firma. Żeruje na małych firmach i funkcjonuje na bezpodstawnie wystawionych fakturach i bezczelnie wyłudzanych pieniądzach. Jest mnóstwo osób poszkodowanych i zastraszanych. Współczuję serdecznie tym wszystkim, którzy tutaj za wyższą premię piszą te bzdurne pozytywne komentarze. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabinka
link | zgłoś
2020-04-23
*.154.255.*
Naciągacze i tyle. Cały ich biznes to pisanie pozytywnych opinii na swój własny temat. Polecam: interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/?fbclid=IwAR39pauCj86RZXkn5kd-Dm_fLcevfWgUjUhBC5KGOqqgz12zD3Oseh57CL8
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kańska
link | zgłoś
2020-04-23
*.120.149.*
Należę do grona stałych klientów portalu Egpp.pl Jestem zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam serdecznie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-04-23
*.239.87.*
Korzystam obecnie z bezpłatnego okresu testowego i jestem zaskoczona jego zawartością. Bardzo szeroki zakres informacji jak też wsparcia on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek, Malteks
link | zgłoś
2020-04-23
*.83.3.*
Po zarejestrowaniu działalności wiele spraw konsultowałem z ekspertami na portalu. Zawsze otrzymywałem poradę i objaśnienia co krok po kroku powinienem zrobić. Duże ułatwienie w pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek Polański
link | zgłoś
2020-04-23
*.191.204.*
Polecam każdemu ten portal doradczy. Wszystkie informacje na bieżąco, do tego newsletter informujący o tym co się aktualnie dzieje w prawie i co ważne dla przedsiębiorcy. Na pewno przedłużę na kolejny rok. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-23
*.58.44.*
Dzięki temu, że umieściłem swój baner reklamowy na stronie Egpp.pl nawiązałem współpracę z dwoma firmami. Teraz mam więcej zleceń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][233][234][235][236][237][238][239][240][241][242][243][244][245][246][247][248][249][250][251][252][253][254][255][256][257][258][259][260][261][262][263][264][265][266][267][268][269][270][271][272][273][274][275][276][277][278][279][280][281][282][283][284][285][286][287][288][289][290][291][292][293][294][295][296][297][298][299][300][301][302][303][304][305][306][307][308][309][310][311][312][313][314][315][316][317][318][319][320][321][322][323][324][325][326][327][328][329][330][331][332][333][334][335][336][337][338]