Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 750
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2017-12-17
*.22.20.*
Ostatnio przyszedł mi sms od biedronki z ofertą więc pojechałem na zakupy do biedronki w Skała-Cianowice i przy kasie za olej 2l kujawski który miał być na promocji policzyli normalnie i kasjerki mi mówią że nic o tej promocji nie wiedzą i jeżeli mam zastrzeżenia to mam dzwonić do biura obsługi klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2017-12-15
*.47.171.*
Sklep ten,to jeden wielki B...el w którym oszukuja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emi
link | zgłoś
2017-12-15
*.42.204.*
Nie polecam kupowania urządzeń firmy Hoffen z biedronki urządzenia od nowości są uszkodzone, a reklamacje odrzucają twierdząć iż jest to uszkodzenie mechaniczne parodia. sprawdzić sprzętu nie można bo jak to twierdzi biedronka nie mają do tego zaplecza. Zostajesz się z zepsutym sprzętem.
żadnych
reklamacja w każdym przypadku jest odrzucona czyli nie istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klijent Biedronki
link | zgłoś
2017-12-05
*.248.157.*
Byłem uczestnikiem akcji "gang świeżaków 2". Po uzbieraniu odpowiedniej ilości punktów próbowałem, od połowy listopada, wymienić je na jakiegokolwiek juniora. Do zakończenia akcji t.j. do 3.12.17r nie udało mi się to. Pani z infolinii była niewzruszona i stwierdziła, że akcja się skończyła, a punk [rozwiń/zwiń]
Z góry założono, że będzie część klijentów, która nie zrealizuje swoich punktów. jest to wstrętne oszustwo organizatora akcji "gang świżaków 2"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2017-11-29
*.254.178.*
Śmierdzące mięso..Kraina....już 2 razy kupiłam i więcej nie. Mięso pakowane próżniowo, różowiutkie a po otwarciu smród !! Reklamacji nie uwzględnia się !!
zero
śmierdzące mieso
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-11-22
*:f159:dda8:*
Biedronka przy ulicy Chabrowej w miejscowości Wysoka: TRAGEDIA!!! Poziom obsługi klienta przechodzi wszelkie wyobrażenie. Balagan na sklepie, kasjerzy nie znaja produktów, nie ma dostepnych koszykow, a do kas czeka się w gigantycznych kolejkach. Kasjerzy sa tak niemili i opryskliwi, ze lepiej omijac [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsluga! Balagan, wieczny brak koszykow i kolejki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2017-10-16
*.0.86.*
Biedronka w Olkuszu. Pani kasjerka nie odróżnia awokado od kaki. Zamiast zważyć kaki to zważyła to jako awokado. Większość kasjerek jest niezbyt miła.
Koszmarna obsługa, długie kolejki,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław Głąbiński
link | zgłoś
2017-08-18
*.206.172.*
Produkty nie mają stałych miejsc, co często zmusza do męczącego przeszukiwania całego sklepu
tanie produkty, dobra jakość, uprzejma i szybka obsługa
produkty nie mają stałych miejsc, co bardzo męczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2016-02-17
*.6.194.*
Jeśli nie mówisz po polsku, zostaniesz potraktowany jak przestępca. Nie ważne ile pieniędzy zostawiłeś.
ceny, asortyment
obsługa, a jeszcze bardziej reakcja sieci na skargę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach Głąbiński
link | zgłoś
2015-05-26
*.71.160.*
Kupuję wyłącznie w sklepach Biedronki i nie widzę powodu, by to zmienić
Blisko, tanio, dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie