Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gość
link | zgłoś
2018-02-11
*.254.149.*
Biedronka w Wyszogrodzie: wszystko ok tylko, że często ilość czynnych kas jest nieadekwatna w stosunku do klientów. Np. kolejki 10 metrowe 3 kasy czynne. A reszta dlaczego nie czynna?! Ale mimo wszystko warto odwiedzić ten sklep przynajmniej w Wyszogrodzie!
Wnętrze sklepu, duży wybór produktów
Kolejki i tłok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dar
link | zgłoś
2018-02-09
*.47.165.*
Biedronka we Wrocławiu ul. Żernicka. Uwaga na oszustwa z tytułu zawyżonych cen przy kasie w stosunku do ceny przy produkcie na regale. W moim przypadku to już drugie ujawnione przeze mnie oszystwo. Tym razem padło na filety śledziowe od Marinero. Na regale stało napisane kup 2 zapłacisz 2.99 zł za s [rozwiń/zwiń]
żadnych, przyziemny standard, mieli kiedyś dobre pieczywo.
zatrważające
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2018-02-06
*.205.70.*
Dzisiaj tj.6.02.18r. przed południem byłam w sklepie Biedronka w Witnicy.Chciałam znalezc siemie lniane, a w zwiazku z przestawianiem towarów trudno jest klientowi znależc towar. Poprosiłam o pomoc sprzedawczynie.Spotkałam sie z jej strony nie tylko z niewiedzą ale i wrecz agresją. Powiedziałą, a wł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mama
link | zgłoś
2018-02-02
*.47.14.*
Tragiczny sklep na Skłodowskiej kolo rynku mało sympatyczna obsługa!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PanZGazeta
link | zgłoś
2018-02-02
*.146.12.*
Dziś rano o 9 byłem w biedronce po paczki. Zobaczyłem promocje na papier toaletowy Quenn za 4 za 2 lub 6zl za jedno. Kasjerka policzyła 11. Gdybym się nie polapal to dał bym się nabrać. Po zgłoszeniu zostałem zwyzywany i skrzyczany a ekspedientka dodała ze mnie dobrze zna. To jakiś koszmar.ohyda
Brak
Niemiła obsługa. Wyłudzenie danych. Wyłudzanie pieniędzy. Kolejki. Nie świeże pieczywo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2018-01-27
*:f3bc:a225:*
Biedronka w Gdańsku przy ul. Rajskiej TRAGEDIA. Poziom obsługi z przedpołudnia w dniu 27.01.2018r. poniżej krytyki. Problem z otwarciem drugiej kasy, opryskliwe odzywki jednej z pracownic i narzekanie drugiej na obciążenie pracą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kas
link | zgłoś
2018-01-27
*.156.20.*
Szkoda, że Biedronka zaczęła tak traktowac swoich klientó. Po rogach pochowane jakieś automaty do uiszczania jakiejś opłaty. Człowiek zajedzie raz na jakiś czas i dostaje mandat. Oni oczywiście nic nie wiedzą i nic im do tego. 100 zł za co, za niewiedzę ? Napewno nie będę robiła tam zakupów, bo nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-01-26
*.146.39.*
Wieczny nieporządek i brak towaru który jest reklamowany w tv,sprawdzenie w kolejnych punktach nic nie dało.wiecznie mało personelu i do tego Panie zmęczone życiem-przecież one maja czas!!!! sklepy w Sosnowcu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-01-23
*.212.31.*
Zgadza się i to nie tylko takie rzeczy...!!!! 1.Zawsze bierzcie paragon i poświęcie chwile, aby go przeczytać, czy aby nie ma tam niespodzianek...UWAGA są błędy i należy to od razu zgłosić ! No chyba że wolicie dotować obcy kapitał. 2. Zawsze sprawdzajcie cenę na czytniku bo potrafi sie różnić od [rozwiń/zwiń]
Dobry towar
Manipulacja cenowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MICHAŁ
link | zgłoś
2018-01-21
*.67.195.*
To jest jedna wielka kpina, że w sklepach gdzie obroty dzienne są w kilkudziesięciu tysiącach złotych, kasjerki wiecznie nie mają wydać reszty. Dzisiaj to już było przegięcie. Otwarte 2 kasy. Ludzi do połowy sklepu, a pani nie ma wydać 6.5 zł z 50. I chodzi po całym sklepie i pyta ludzi i personelu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie