Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Weronika
link | zgłoś
2018-04-05
*.11.130.*
W Zabrzu również nie można skorzystać z promocji 100% rabatu w dniach 3 i 4 kwietnia2018roku. Sprawdzałam w kilku sklepach i nieźle się zdenerwowałam. W drugim specjalnie najpierw zapytałam czy drukują sie bony i usłyszałam ze tak, wszystko jest w pożądku a nie było. Na podany numer biedronki nie id [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-04-05
*.185.83.*
Biedronka w Kutnie przy ul Mickiewicza to jedna wielka tragedia , kiedyś ceny zawieszone przy produkcie odpowiadały cenom przy kasie a teraz to tylko sugestia. Obsługa tzn kierownictwo dno dna. Asortyment tylko rano jest w miarę i to dopiero po 10 bo wcześniej nikt się nie kwapi do wykładania towaru [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2018-04-03
*.248.26.*
Nie działa karta moja biedronka i nie można skorzystać z promocji 100% rabatu w dniach 3 i 4 kwietnia2018roku(Łosice mazowieckie).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kimunjest
link | zgłoś
2018-03-28
*.0.123.*
Biedronka u.Hlonda w Bytomiu jakaś porażka od kilku miesięcy syf kiła i mogiła. Kolejki aż do samych lodówek wiecznie czynna tylko jedna kasa na której siedzi albo starsza pani która zanim skasuje towar musi go pooglądać, albo jakaś nowa pani która kodów nie zna i co chwile kogoś woła. Z koszykiem n [rozwiń/zwiń]
beznadziejna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient B-stok
link | zgłoś
2018-03-26
*.172.255.*
Biedronka – oszustwo Sobota 24.03.2018 W sklepie wielki plakat – 50% taniej 2-ga butelka wina ze zdjęciami kilku butelek. Po upewnieniu się u ekspedientki, których win dotyczy obniżka, odp. tych które są na zdjęciu. Więc z bulelkami PROSECCO (20zł za but) udałem się do kasy. Z doświadczeń wcześn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xxx
link | zgłoś
2018-03-25
*.230.44.*
Witam Państwa, spotkała mnie dzisiaj ciekawa przygoda w sklepie Biedronka w Kędzierzyn-Koźle na ul. Władysława Łokietka 4 uznano mnie za złodzieja, Pani pracująca w tym sklepie zaprosiła mnie na zaplecze do rewizji, jak stwierdziła bo ma swoje typy i podejrzenia, może dlatego że posiadam zarost ;) [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaz
link | zgłoś
2018-03-21
*.167.108.*
Poraz kolejny spotykam się z oszustwem w sklepach Biedronka.Kasjerki naliczają ceny nie uwzględniając cen promocyjnych. Np: sklep w Gdyni ul. Opata Hackiego (21. marca) mleko 3,2 w gazetce 1,67, w kasie już 2,09. Do tego jeden kpt pojemników plastikowych za 5,99 kasjerka liczy razy dwa! Na kierowni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
:-(
link | zgłoś
2018-03-19
*.193.208.*
Biedrnka w Chorzowie ŻENADA !!! Kolejka na pól sklepu i tylko dwie kasy czynne w godzinach szczytu.Reklamy w telewizji kłamią twierdząc że wszystkie kasy będą czynne ;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2018-03-19
*.100.86.*
Na pewno fajnie że sklep jest blisko i ma spory asortyment. Czasami utrafią promocjami w moje potrzeby, nie narzekam. Ceny raczej średnie. Momentami irytuje mnie, że nie dostawiają towaru, lub stoją palety czy jakieś paczki i blokują dostęp do półek.
blisko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konstancja
link | zgłoś
2018-03-17
*.23.138.*
Robiłam zakupy wczoraj w piątek i dzisiaj zakupy w Biedronce na ul. Zielonej w Starogardzie. Długa kolejka do tylko dwóch kas (podobno nie było więcej pracowników), w sklepie ogromny bałagan: brak wielu towarów na półkach, brak cen, a przejścia między rzędami zastawione paletami, że nie można przeje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie