Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2018-06-14
*.254.134.*
Porażka jak co dzień biedronka Łódź ul wodna godziną 18.30 każdy po pracy spieszy się do domu a tu kolejka na 20 osób do kasy i tylko 2 kasy czynne a 3 zamknięte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wisia
link | zgłoś
2018-06-14
*.37.144.*
Chciałam napisać o Biedronce w Łącku.Jest to najgorsza ze sklepów Biedronki ,które do tej pory odwiedziłam.Brak towarów które powinny być na promocji.I to nie pierwszy raz się zdarzyło.
Brak.
duże wady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wick
link | zgłoś
2018-06-14
*:8c9a:51fd:*
Dziś w Gdańsku kupiłem 2 soki pomarańczowe, według gazetki miały być w promocji. Oczywiście po przyjściu do domu okazalo sie ze są w normalnej cenie. Biedronka oszukuje non stop na takich promocjach. Nikomu nie chce się potem isć i wykłócać o 2 zł..
Niezgodność cen z gazetką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anetta
link | zgłoś
2018-06-13
*.236.163.*
Biedronka Ozimek. Totalna porażka mam wrażenie że ktoś odpowiedzialny za zatowarowanie i porządek na sklepie powinien wylecieć z hukiem. Nieustanny balagan palety na srodu przejscia dla wózków nie ma możliwości przejechania, bajzel w koszach, brak towarów, brak cen przy towarach, nie miła obsługa. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-06-12
*.146.239.*
W dniu dzisiejszym mialam "przyjemnoc" robienia zakupów w sklepie Biedronka w Ostrowie Wielkopolskim na ul. Majorka, musze powiedzieć że jakość oderowanych produktów w tym sklepie jest na poziomie poniżej zera, dodatkowo balagan jaki zastalam na sklepie zniechecał do jakichkolwiek zakupow. Wybor pro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2018-06-11
*.77.150.*
W Biedronce w Sochaczewie na ul. 15Sierpnia totalny bałagan,ceny inne w kasie niż na półce a już regułą jest BRAK promocyjnych towarów w czasie trwania okresu promocyjnego i do tego bezczelność obsługi twierdzącej: "a to nie można kupić czegoś innego?".Zakaz używania słowa "przepraszam". Szkoda czas [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna organizacja bądź zwykłe lenistwo,brak kultury osobistej personelu,cykliczne braki towarowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roanet
link | zgłoś
2018-06-11
*:956:bfa8:*
W dniu 11.06.18 o13:26 zakupiłem cztery bułki które umieściłem w jednym worku . Dwie bułki w cenie 0,59 zł o nazwie na czerwonej cenie Footbol... i dwie bulki Ciabata w cenie 0.70. Kasjerka skasowała 4X 1,19 jak za bułki Fitnes . Ponieważ dalej twierdziła, że nie są to bułki za 0.59 wezwała kierown [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-06-11
*.181.240.*
10.04.2018 otrzymałam voucher podarunkowy na kwotę 39,00 do wykorzystania w miesiącu maj 2018. Będąc na zakupach w biedronce we Wrocławiu i chciałam skorzystać z vouchera. Jednak Pani przy kasie powiedziała, że nie mogę z niego skorzystać, gdyż voucher jest uszkodzony. Pani kierownik sklepu powiedzi [rozwiń/zwiń]
żadnych
jak można długo rozpatrywać prostą sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mari
link | zgłoś
2018-06-10
*:609:ecd6:*
Biedronka w mieście DROBIN, ul. Płońska sprzedaje mięso w promocyjnych cenach ale baaaardzo słabej jakości, śmierdzące kwasem (stare lub z dodatkiem czegoś co się szybko psuje i wydziela kwas) pomimo dziwnie długiego terminu ważności...zakup 08.06.2018 mięsa mielonego 500 g 'Kraina Mięs"z terminem p [rozwiń/zwiń]
często nieświeże mięso
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2018-06-09
*.254.232.*
Słoik Nasze Smaki, produkcji L1398, Miesiwo sosie własnym, nejadalne - z knura lub starej maciory. Termin ważności.01.02.2020,kupione w Biedronce w Warce. Cena-5,45.kupilam 3 sztuki. Kto zwróci pieniądze?.
Produkt niejadalny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie