Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2018-08-02
*.254.178.*
W sklepach biedronka panuje totalny bałagan, przebaczenie przez aleje wózkiem graniczy z cudem.odrazam zakupów w tym sklepie, sama już tam nie chodzę. Kolejki bardzo dlugie. Brak cenowek. Zdecydowanie wolę sklepy LIDL
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek
link | zgłoś
2018-08-01
*.252.27.*
W dniu 02.07.2018r. zakupiłem w sklepie Biedronka Opole ul.Ozimska 48 telefon komórkowy,który okazał się zwykłym bublem-bateria nie trzymała napięcia.W związku z powyższym w dniu 05.07.2018r.złożyłem w w/w sklepie reklamację,żądając zwrotu pieniędzy.Reklamacja została przyjęta na co wydano mi stosow [rozwiń/zwiń]
żadne
niedbałość o klijęta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-08-01
*.254.238.*
Porażka, czekam juz drugi rok na rozpatrzenie szkody która miała miejsce w biedronce. Czy to jest firma która poważnie traktuje swoje obowiązki? Nie polecam !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-07-31
*.93.92.*
Sklepy biedronka strasznie sie zmienily i to na gorsze,brak cen na produktach i to wielu,balagan przewaznie poustawiane palety z towarem,ze przejsc nie mozna,w koszach masakra i to nie pisze o jednej biedronce,w mojej okolicy jest ich kilka i w kazdej to samo.masakra
Duzo produktow tanczych
Co chwile trzeba latac pid czytnik zeby sprawdzic cene,balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-07-28
*.47.226.*
Dla kogo jest sklep Biedronka w Wydminach? W chwili obecnej chyba nie dla klientów a dla Pani kierownik. Władza upoważnia do wielu rzeczy między innymi do wydawania głośnych poleceń ze środka hali sprzedaży do kasjerki na kasie czy pracującej przy nabiale. Widać tu brak troski o zdrowie pracowników, [rozwiń/zwiń]
Duży przestrzenny sklep, dobra lokalizacja,dobre ceny
j/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-07-26
*.238.24.*
W dniu 25.07.18 r. Robiłam zakupy w biedronce w Grudziadzu na ul. Nauczycielskiej .Na sklepie potworny bałagan, towar " niby w orzeczenie " wrzucony do koszy a w nich wszystko wymieszane , ciuchy , buty , AGD,jeden wielki haos a już niemożliwości jest znalezienie ceny danego produktu , nawet nie mog [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2018-07-24
*.94.210.*
Witam lubie i cenie sklepy biedronki w tarnowie przy zenicie po drugiej str super porzadek obsluga fajna ale na Woli Rzedzinskiej obok tarnowa bylam drugi raz balagan nie ma cen a obsluga mowi szybciej! Ceny nie sprawdze przy kasie sa czytniki kolejka na km druga lazi po sklepie zaraz otworzy kase t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-24
*.254.150.*
W sklepie chaos, problem przejść między regałami i kolejki
kolejki, problem z przejściem między regałami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nik
link | zgłoś
2018-07-22
*.252.19.*
Coraz częściej w Biedronce zauważalny jest chaos i bałagan. Przepełnione półki, produkty stojące na podłodze. Trójmiasto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klijent
link | zgłoś
2018-07-19
*.179.60.*
Beznadziejny sklep obsługa do zamknięcia oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie