BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 213
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł
link | zgłoś
2015-03-27
*.8.218.*
Korzystałem pierwszy raz Co obiecali to wysłali,nawet szybciej niż mieli! Będę korzystał z oferty tego sklepu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaja
link | zgłoś
2015-02-23
*.186.48.*
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep wszystkim zainteresowanym, znajomym już poleciłem. Szczerze polecam, miły i rzeczowy kontakt ze sklepem, dzwonili kilkakrotnie z informacjami na temat zamówienia i czasu realizacji. Towar niemal w idealnym stanie, jedna szuflada była uszkodzona, została eks [rozwiń/zwiń]
dobra obsługa, piękny stolik
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2015-02-03
*.13.55.*
bardzo dobra obsługa i przemiła atmosfera SZCZERZE POLECAM
szybkość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAKA
link | zgłoś
2015-01-21
*.170.221.*
Bardzo udane zakupy, dość szybka dostawa, mimo że zakupy robiliśmy w okresie świątecznym. Pomocna obsługa klienta, dobry kontakt ze sprzedawcą. Jeśli chodzi o meble: odpowiedni stosunek jakości do ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2015-01-12
*.170.221.*
Beliani.pl to strzał w dziesiątkę. Oferta sklepu jest najatrakcyjniejsza pod względem ceny towaru, jak również transportu, co w przypadku dużych gabarytów ma znaczenie. Kolejnym razem zaoszczędze czas który musiałbym poświęcić na chodzenie po sklepach. Polecam gorąco sklep.
bogata oferta, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2015-01-11
*.126.13.*
Mimo że sklep jest tylko internetowy, można znaleźć coś dla siebie. Każdy produkt ma wiele zdjęć, dzięki czemu można się przyjrzeć detalom. Trafiłam na tę firmę dzięki zakupom grupowym. Oferowali sofę w bardzo dobrej cenie. Zaryzykowałam i było warto! Sofa rozkładana, nadaje się do spania. Jest takż [rozwiń/zwiń]
Dobry kontakt z obsługą sklepu, dobra cena, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przemas
link | zgłoś
2015-01-09
*.165.78.*
Zamowienie zostało zrealizowane w terminie krotszym niz termin ustalony przy potwierdzeniu zamówienia.Mila i profesjonalna obsługa.Sklep godny polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BaskaB
link | zgłoś
2015-01-08
*.69.233.*
Sklep warty polecenia. Zdecydowanie krótszy czas realizacji zamówienia niż w konkurencyjnym stacjonarnym sklepie meblowym tylko 14 dni!
krótki czas dostawy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanka
link | zgłoś
2014-12-17
*.190.236.*
Bezstresowe zakupy. Zamowienie zostało zrealizowane w terminie krotszym niz termin ustalony przy potwierdzeniu zamówienia. Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, wiec obawy były duże, jak widać zupelnie bezpodstawne.Towar bez uszkodzen dostarczony na miejsce. Duze podziekowania dla Pana kierowcy.
expresowa dostawa, produkt wysokiej jakosci
narazie zadnej nie znalazlam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaśka
link | zgłoś
2014-11-24
*.8.199.*
Błyskawiczna realizacja zamówienia ok 7 dni. Sympatyczna i fachowa obsługa - odpowiadają na wszelkie pytania. Wszystko zgodnie z opisem, klient dostaje dokładne informacje na temat etapu realizacji zamówienia. Ceny konkurencyjne, produkt dobrej jakości.
jakość wykonania, cena, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie