BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 207
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
hania12
link | zgłoś
2015-07-22
*.45.218.*
Szybka dostawa, przedmiot zgadzał się z opisem, transakcja bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2015-06-14
*.31.37.*
Szybka dostawa, przedmiot zgadzał się z opisem, transakcja bez zastrzeżeń.
solidny, funkcjonalny, dobrze wykonany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M. Drugi
link | zgłoś
2015-05-01
*.0.0.*
Bardzo sprawna i szybka obsługa, łóżko do złożenia - składało się je rewelacyjnie, wszystko objaśnione, pasowało do siebie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, a sklep jak najbardziej polecam.
szyba dostawa, produkt wysokiej jakosci
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wlodek
link | zgłoś
2015-04-08
*.13.55.*
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, kontakt ze sklepem pierwszorzędny, czas realizacji zamówienia optymalny, a co warto dodać ogromna uczciwość i bezproblemowość.
Transport zagwarantowany (wliczony w cenę to było duże ułatwienie dla mnie)
mały asortyment szafek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2015-03-27
*.8.218.*
Korzystałem pierwszy raz Co obiecali to wysłali,nawet szybciej niż mieli! Będę korzystał z oferty tego sklepu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaja
link | zgłoś
2015-02-23
*.186.48.*
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep wszystkim zainteresowanym, znajomym już poleciłem. Szczerze polecam, miły i rzeczowy kontakt ze sklepem, dzwonili kilkakrotnie z informacjami na temat zamówienia i czasu realizacji. Towar niemal w idealnym stanie, jedna szuflada była uszkodzona, została eks [rozwiń/zwiń]
dobra obsługa, piękny stolik
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2015-02-03
*.13.55.*
bardzo dobra obsługa i przemiła atmosfera SZCZERZE POLECAM
szybkość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAKA
link | zgłoś
2015-01-21
*.170.221.*
Bardzo udane zakupy, dość szybka dostawa, mimo że zakupy robiliśmy w okresie świątecznym. Pomocna obsługa klienta, dobry kontakt ze sprzedawcą. Jeśli chodzi o meble: odpowiedni stosunek jakości do ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2015-01-12
*.170.221.*
Beliani.pl to strzał w dziesiątkę. Oferta sklepu jest najatrakcyjniejsza pod względem ceny towaru, jak również transportu, co w przypadku dużych gabarytów ma znaczenie. Kolejnym razem zaoszczędze czas który musiałbym poświęcić na chodzenie po sklepach. Polecam gorąco sklep.
bogata oferta, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2015-01-11
*.126.13.*
Mimo że sklep jest tylko internetowy, można znaleźć coś dla siebie. Każdy produkt ma wiele zdjęć, dzięki czemu można się przyjrzeć detalom. Trafiłam na tę firmę dzięki zakupom grupowym. Oferowali sofę w bardzo dobrej cenie. Zaryzykowałam i było warto! Sofa rozkładana, nadaje się do spania. Jest takż [rozwiń/zwiń]
Dobry kontakt z obsługą sklepu, dobra cena, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie