BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 212
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
dariusz
link | zgłoś
2016-09-20
*.6.113.*
wszystko pk
szybko , zgodnie z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIT-R
link | zgłoś
2016-08-23
*.53.46.*
POLECAM.SZYBKO I SPRAWNIE.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2016-08-23
*.212.155.*
Z całą pewnością polecam sklep innym. Profesjonalna i miła obsługa, terminy realizacji szybkie. Miałam pewne perypetie i zgłaszałam reklamację ale była rozpatrzona błyskawicznie i równie profesionalnie.
1983
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaśka
link | zgłoś
2016-08-01
*.10.64.*
Zakupiłam dwie poduchy do leżanek ogrodowych. Są solidnie wykonane i bardzo estetyczne. Byłam mile zaskoczona szybkim terminem realizacji zamówienia. Polecam.
Solidne i estetyczne.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2016-07-30
*.238.40.*
Kupiłam łóżko do sypialni z białej ekoskóry metz marki Beliani jest po prostu śliczne super wykończone dobrze odrobione i starannie było zapakowane.polecam lozka tej firmy bo są inne takich w sklepie nie dostaniecie!zdobione cyrkoniami wyglada bogato i pięknie się prezentuje!
Piękno wygoda funkcjonalność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
URSZULA
link | zgłoś
2016-07-29
*.248.159.*
Dywan jest przepiękny. Na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Niewyobrażalnie miękki - mam wrażenie, że stąpam po chmurze. Produkt idealny! Dostawa sprawna i na czas. Polecam!!!
estetyczny, miękki, piękne kolory
U pracownia projektowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-06-06
*.159.160.*
towar dobrej jakości w dobrej cenie, polecam zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2016-05-17
*.55.41.*
wszystko w jak najlepszym porządku, sklep godny polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andzia0393
link | zgłoś
2016-05-04
*.112.181.*
Materac nawierzchniowy jest REWELACYJNY!! Szybko i bez problemów Naprawdę polecam!!!!
wygodny, trwały, solidnie wykonany
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2016-03-03
*.153.136.*
Kupiłam tu sofę a potem...pracowałam w tej firmie, więc wiadomość z pierwszej ręki: meble produkowane metoda garażową w kilku fabrykach w chinach, gdzie okreslenie fabryka jest mocno na wyrost. Nawet w biurze śmierdziało niemożebnie próbkami tkanin a raczej mielonej skóry nasączonej cała tablicą Men [rozwiń/zwiń]
miła obsługa
jakość, a raczej jej brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie