BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 212
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
lalalala
link | zgłoś
2019-05-22
*:96f1:b72a:*
Szeroka oferta mebli i wyjatkowych akcesoriow do domu. Towar zgodny z opisem i zdjęciami na stronie. Szybka i bezproblemowa realizacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej N
link | zgłoś
2019-05-20
*.179.160.*
Super, szczerze polecam dalej znajomym. Szybka wysylka i znakomita jakosc.
wysylka, jakosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-05-20
*.0.41.*
Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania, odnośnie jakości zakupionego produktu, realizacji zamówienia oraz wysyłki. Z czystym sumieniem mogę polecić innym zakupy w tym sklepie.
Jakość produktu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2019-05-20
*.173.24.*
Meble i akcesoria bardzo dobrej jakości.Polecam!!!
wygoda, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-05-16
*.0.70.*
Wszystko ok, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2019-05-12
*.228.113.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz z zakupionego łóżka, polecam, będziecie zadowoleni.
bardzo dobra obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sokaw111
link | zgłoś
2019-05-02
*.69.21.*
jestem bardzo zadowolony z zakupówc w sklepie Beliani. zakupy sprawne i szybkie bez żadnych problemów. kontakt bardzo ok. polecam z czystym sumieniem
szybki kontakt, towar zgodny z opisem, transport w wyznaczonym czasie
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
julka
link | zgłoś
2019-04-13
*.249.40.*
Jestem zadowolona z zakupu , obsługi .Towar dostarczono szybko i w stanie nienaruszonym . Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwester
link | zgłoś
2019-04-04
*.220.44.*
A ja mam z tej firmy łózko sypialniane-super,stół-super,lampa-super,ława ,krzesła wszystkie produkty super.
cena,wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-03-21
*.47.78.*
Stolik oraz lustro, które zamówiłam przyszły w czasie z zgodnym z podanym na stronie (na bieżąco byłam informawana o statusie zamówienia). Meble wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Zdecydowanie polecam!
Szybka dostawa, solidne wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie