BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 207
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krystyna
link | zgłoś
2019-05-12
*.228.113.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz z zakupionego łóżka, polecam, będziecie zadowoleni.
bardzo dobra obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sokaw111
link | zgłoś
2019-05-02
*.69.21.*
jestem bardzo zadowolony z zakupówc w sklepie Beliani. zakupy sprawne i szybkie bez żadnych problemów. kontakt bardzo ok. polecam z czystym sumieniem
szybki kontakt, towar zgodny z opisem, transport w wyznaczonym czasie
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
julka
link | zgłoś
2019-04-13
*.249.40.*
Jestem zadowolona z zakupu , obsługi .Towar dostarczono szybko i w stanie nienaruszonym . Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwester
link | zgłoś
2019-04-04
*.220.44.*
A ja mam z tej firmy łózko sypialniane-super,stół-super,lampa-super,ława ,krzesła wszystkie produkty super.
cena,wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-03-21
*.47.78.*
Stolik oraz lustro, które zamówiłam przyszły w czasie z zgodnym z podanym na stronie (na bieżąco byłam informawana o statusie zamówienia). Meble wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Zdecydowanie polecam!
Szybka dostawa, solidne wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-11-15
*.146.103.*
Czytając opinie o Beliani można zgłupieć. Niesłuszne negatywne opinie tylko zbiły mnie z tropu i późno zamówiłam białe meble ogrodowe (23 częściXXL ) bo we wrześniu a przyszły w październiku zg z umową. To przez wasze negatywy nie cieszyłam się wypoczynkiem na tarasie wcześniej niż zamierzałam,mało [rozwiń/zwiń]
urocze meble ogrodowe
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-09-20
*.203.177.*
Zapłaciłam dodatkowe 150pln za opcje „Wniesienie”. Na stronie przy zamawianiu nie jest podana informacja, ze wniesienie jest do pierwszego pomieszczenia. Wniesienie to dla mnie dostarczenie do miejsca przeznaczenia. Sama musiałam otwierać wszystkie paczki i przenosić części na półpiętro prosząc o p [rozwiń/zwiń]
Nieprofesjonalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-04-23
*.158.66.*
Zdecydowanie polecam ten sklep. Szybka realizacja zamówienia (na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Otrzymałam piękne krzesła, bardzo dobre jakościowo w rozsądnej cenie.
wszystko na plus
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia Zielinska
link | zgłoś
2018-03-06
*.172.233.*
Witam.Kupiłam sofę w tej firmie,okazało się ze listwy do montażu przykręcone były w innym miejscu.Firma natychmiast zaragowala,zaproponowali wymianę lub zwrot części kosztów za naprawę w własnym zakresie.Bardzo miła i kompetentna obsługa.Sofa również bardzo elegancka.Polecam gorąco.Wszystko poszło b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarka
link | zgłoś
2018-03-05
*.172.255.*
Zdecydowanie odradzam . Kupiłam sofę , dałam się skusić cenie,dodatkowemu prezentowi. Z takim meblem jeszcze sie nigdy nie spotkałam. Sprawia wrażenie jakby wypchana słomą , po 2 tygodniach wgłębienie jak w kiepskim antyku. Niemozliwe by sprzedający nie zdawali sobie sprawy z jakości towaru. Firma n [rozwiń/zwiń]
brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie