Aparts.pl Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.aparts.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MisterKiemon
link | zgłoś
2022-02-28
*.149.196.*
Uwaga na zamówienia w tym sklepie! Zakupiłem część, okazała się zbędna więc odesłałem ją. Mimo że nie była montowana w samochodzie ani podłączana, sklep stwierdził że podłączona została wtyczka ( BZDURA) i nie chce zwrócić całości kwoty. Oszuści oszuści OSZUŚCI!
Brak zalet
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2020-05-19
*.182.134.*
Sklep bardzo OK, spory wybór, wszystko szybko wysłane, dobrze zapakowane, POLECAM
szybka realizacja
nie mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barti78
link | zgłoś
2020-05-13
*.182.134.*
Sklep na poziomie, mają co potrzeba, oferują szybką wysyłkę, dobre ceny
ceny, szybka wysyłka
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-04-20
*.182.134.*
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, konkurencyjne ceny i szybka wysyłka - wartoskorzystać
jakość, szybkość realizacji zamówień, dobre ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darix
link | zgłoś
2020-04-15
*.182.134.*
Rewelacyjna obsługa, szybka wysyłka, polecam
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-04-15
*.182.134.*
Bardzo dobry sklep, zamawiałem ostatnio zestaw tarcz i klocków hamulcowych, wszystko w najlepszym porządku, szybka dostawa.
szybko, sprawnie, oryginalnie
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewela
link | zgłoś
2020-03-17
*.182.140.*
Sklep fachowy i kompleksowo wyposażony. Wysyłka kompletna, dobrze zapakowana, obsługa klienta na wysokim poziomie.
szybkość wysyłki, kompleksowa oferta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maćko
link | zgłoś
2020-03-10
*.182.140.*
Bardzo fajny sklep, wszystko czego szukałem znalazłem bez trudu, wysyłka ekspresowa i wszystko jak należy
wybór, szybka wysyłka, miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawek
link | zgłoś
2018-06-22
*.101.35.*
Najlepsza firma z częściami samochodowymi w Polskim internecie. Jak czytam opinie oszołoma LEGBIO że wysłał reklamację za pobraniem to myśłę że niezły frustrat z niego. Czysty polaczek-cebulaczek.
szybka przesyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ariel
link | zgłoś
2017-08-09
*.206.245.*
kupiłem olej samochodowy, w który miał już odkręcane nakrętki i oklejono je taśmą klejącą. W jednej z dwóch baniek rozlało się po kartonie ok 1l oleju. Po wysłaniu kilku maili zadzwonili z informacją, że nie mają jak odpisać na maile i na tym się skończyło. Zostałem totalnie olany...
olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mlmar
link | zgłoś
2017-07-03
*.72.200.*
Jestem niezadowolony ze współpracy z firmą aparts.pl. Bardzo rozczarowujące jest podejście do klienta. Zamówiona część z katalogu na stronie nie pasowała do mojego samochodu i chciałem ją wymienić na inną - droższą, za moją dopłatą oczywiście. Sklep odpowiedział że minęło 14 dni od zakupu (byłem na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dudek
link | zgłoś
2017-04-13
*.101.35.*
Najlepszy sklep motoryzacyjny w sieci. Bardzo duży wybór cześci samochodowych i ekspresowa dostawa.
części dostępne od ręki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mietek
link | zgłoś
2015-12-14
*.146.74.*
duzy wybor czesci, ale ceny bez rewelacji
duży wybór części, kontakt
mało konkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vq
link | zgłoś
2015-12-07
*.146.8.*
W miarę sklep, ceny nie należą do najtańszych co jest minusem, plus to w miarę pomocni konsultanci na czacie
obsługa
ceny, brak towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dudek
link | zgłoś
2015-09-22
*.101.35.*
Zakupy tylko na www.aparts.pl Żaden inny sklep z częściami samochodowymi
Ogromna ilosć części w bardzo dobrych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaguar37
link | zgłoś
2015-03-04
*.154.144.*
Solidny sprzedawca. Nie wciskają kitu, mają badzo dobry towar, nowy, widać że szybko schodzi i nie lezy na magazynie miesiącami.
jak dla mnie świetny sklep
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2014-11-16
*.42.208.*
Jak dla mnie sklep nie ma sobie równych. Wszystkie zakupy zaliczam do bardzo udanych. Szybka wysyłka, możliwośc reklamacji towaru. Polecam
jak dla mnie wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek Białystok
link | zgłoś
2014-10-14
*.42.211.*
Kupuję w sklepie od dwóch lat i jeszcze nie zdarzyła mi się żadna przykra niespodzianka. Częsci dojeżdzają na czas, sa dobrze zapakowane i jeszcze nigdy nie zdarzyła się żadna pomyłka. Sklep jak najbardziej godzien polecenia.
możliwość rozmowy z konsultatnetm poprzez komunikator na stronie internetowe
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Aparts.pl Opinie