Internet Airmax.pl Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 302
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Goco
link | zgłoś
2022-01-27
*::313:*
Czasami zastanawiam się co ja bym zrobił bez internetu z tej firmy! Wszystko zawsze mi działa, internet śmiga, aż miło. Jak znajomi opowiadają mi o tym co sami mają w domu, że ich internet z innych firm raz działa, a raz nie to ciarki mnie przechodzą. Ja na szczęście nie mam tego typu problemów.
cena, szybkość, brak awarii
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maruda
link | zgłoś
2022-01-20
*.111.156.*
Po przeprowadzeniu się na obrzeża Wrocławia długo szukałem dobrego i stabilnego łącza do domu. Po kilku nieudanych próbach przetestowałem łącze od Airmaxa i podpisałem umowę. Od 6 miesięcy nie mam żadnych problemów, wszystko działa perfekcyjnie. Teraz uruchomiłem opcje biznesową 300/300 w mojej firm [rozwiń/zwiń]
stabilne łącze, dobra komunikacja z opiekunem klienta
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Georg
link | zgłoś
2022-01-04
*.111.145.*
Odkąd zmienieniłem operatora na Airmax moje ciągłe problemy z lagami skończyły sie. Ping bardzo niski prędkość osiągalna. Jeśli chodzi o cene toadekwatna do prędkości. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2021-12-09
*.111.150.*
W sumie to po raz pierwszy spotkałem się z tak elastycznym podejściem do klienta - niby jest cennik oficjalny ale i tak przy podpisywaniu umowy zaproponowano mi negocjowanie stawek jak i innych warunków umowy. Bardzo przyjazna obsługa, szczerze polecam.
negocjowalne warunki umowy, przyjazna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Nowak
link | zgłoś
2021-11-17
*.111.246.*
Dostawca internetu Airmax zapewnia najatrakcyjniejszą propozycję internetu dla firm z praktycznym SLA. Niezakłócony dostęp do sieci, gwarantowuje ciągłą pracę zakładu. Z innych korzyści warto wspomnieć bardzo szybkie wykonanie przyłącza, nawet w miejscach mniej zurbanizowanych. Internet Airmax ch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-10-27
*.111.150.*
Firma godna polecenia korzystam z usług od 2lat i jak najbardziej przedłuże kolejną umowe. Awaryjność zerowa. Cena za usługe jak najbardziej na plus. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KonketBud
link | zgłoś
2021-10-06
*.111.156.*
Z usług firmy airmax korzystamy od wielu lat w wielu lokalizacjach w Polsce, jako firma budowlana, stały dostęp do internetu w przypadku dużych inwestycji, jak i instalacje kamer do monitoringu to podstawa, a takie usługi zapewnia nam firma Airmax, serdecznie polecamy wszystkim
Szybki czas realizacji podłączenia, bardzo stabilnie łącza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RanDom
link | zgłoś
2021-09-09
*.111.244.*
Internet podłączony został do firmy, łącze działa bardzo dobrze, w przeciwieństwie do poprzedniego dostawcy orange, gdzie występowały ciągle problemy, łącze od Firmy Airmax działa wręcz doskonale, prędkości są stabilne, VPN działa nam doskonale, serdecznie polecamy
Szybkość uruchomienia, dobry kontakt, uczciwa cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-07-27
*.111.156.*
Jeśli chodzi o firme Airmax to złego słowa nie jestem w stanie powiedzieć. Korzystam z ich usług od 4lat i wszystko w jak najlepszym porządku. Wielki plus na panów z BOK którzy swą wiedzą przekraczają ponad przeciętną i w każdej sprawie pomagają i doprowadzają sprawę do końca.
Stabilność, obsługa BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-06-23
*.111.150.*
Ponad 10 lat juz korzystam z interentu w tej fimie. Jeżeli były jakiś przerwy w dostawie to zasadniczo mało uciążliwe i szybko usuwane. Gdyby było inaczej to pewnie zmieniłbym operatora. Przynam szczerze, ze przy ostatniej wymianie rutera, jakies 2 lata temu, musiałem szukac numeru do biura, bo zapo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie