24opony.pl Opinie

3.9 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.24opony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Oszukany klient
link | zgłoś
2021-05-24
*.173.10.*
Zamówiłam opony zimowe. Otrzymałam 3 opony z 2011 a jedną z 2012.Do tego jedna opona posiada dziury, przez które ucieka powietrze, więc opona nie nadaje się do użytku. Po napisaniu maila do działu reklamacji i wysłaniu zdjęć opony, otrzymałam informację, że są to uszkodzenia mechaniczne. Po raz pier [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek1
link | zgłoś
2021-04-23
*.151.32.*
Opony 155/70/13 otrzymałem w ciagu 24 godzin kurierem Fedex.Oznakowanie na oponach zgodne z info na stronie sklepu. N/temat ich stanu faktycznego wypowiem sie w sobotę(24.05),po dokonaniu u mechanika przekładki opon. mankamengem jest to,że za przesyłke nie mozna w Fedexie płacic karta,chociaz w okre [rozwiń/zwiń]
O zaletach i wadach wypowiem sie po przekładce opon.Realizacja zamówienia nie budzi zastrzeżeń.
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolo
link | zgłoś
2021-01-22
*.108.155.*
Opony miały przyjść najpóźniej 18 stycznia, a przyszły 21. Opona dotarła, tylko dot wskazywał na 2011 rok, a jest 2021 (nie pomyliłem się, dwie ostatnie cyfry to 11). Dla pewności porównałem sobie z identyczną oponą, którą miałem uszkodzoną. Na szczęście przesyłka za pobraniem i to ja miałem ją ode [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-10-01
*.173.176.*
Nie polecam. Obsługa klienta na poziomie przedstawiającym wiele do życzenia. Nie dotrzymali terminu który sami ustalili, nie raczyli mnie o tym poinformować, przy kontakcie z mojej strony nie byli w stanie podać przyczyny opóźnienia ani nowej daty dostawy. Towar przyjechał z tygodniowym opóźnieniem, [rozwiń/zwiń]
odbierają telefon :)
towar opóźniony, brak bieżącego kontaktu (przy przedpłacie wysokiej kwoty okoliczności powodują lekką nerwowość)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika z Łodzi
link | zgłoś
2019-05-28
*.146.227.*
Mam opony do reklamacji. Proszą o email. Szkoda że nie dochodzą e-maile. Poprostu nie ma jak złożyć reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-02-04
*.174.180.*
Szybka przesyłka, miła obsługa. Ceny niewygórowane. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ktosiek
link | zgłoś
2018-05-19
*.40.246.*
Opony co prawda doszły. Firma reklamuje się, że wysyłka tego samego dnia... ehh. Nie Polecam. W dobie dzisiejszych rozwiązań logistycznych i spedycyjnych towar wysłany po dwóch dniach i to jeszcze po moich telefonach. Od momentu zamówienia (środa) opony dostałem we wtorek (7 dni!).... Nie wierzę w b [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anty Microz
link | zgłoś
2017-10-25
*.191.19.*
Jakiś debil coś takiego napisał i myśli ze ma racje : zamówił żłe opony i chce matoł wymieniać w nieskończonośc... Witam Niestety zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zamówiłem opony, jak je dostałem to zorientowałem się, że zamówiłem nie ten rozmiar. Opony chciałem wymienić na droższe i pokryć [rozwiń/zwiń]
sporo jest
nm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arleta
link | zgłoś
2017-07-04
*.186.244.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalizm, towar zgodny z opisem, nie uszkodzony. Wszystko pozytywnie. Polecam, godni zaufania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mlekko
link | zgłoś
2017-06-25
*.115.118.*
Profesjonaliści w każdym calu. Przystępne ceny, miła obsługa. Po wielu innych pseudo profesjonalistach moja telewizja działa.
profeska
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

24opony.pl Opinie